The Royals/ Királyság! 4. évad kritika 🔥👰

  Visszatért az E! nagy sikerű sorozata a The Royals ami ismét bepillantást enged egy fiktív királyi család kesze-kusza,  szerelemtől, drámától és botrányoktól sem mentes életébe.

    
    Az első rész nem éppen erősen, de elég biztatóan indított. Mindenkit viszont láttunk, tudjuk, hogy  ki mit csinált az utóbbi időben, Elenor például világot látott,  Robert a népszerűségét alapozta tovább, Jasper Liammel kezdett újra nyomozásba, mert úgy vélik a  mostani királynak köze lehetett az elődje halálához, a királynő élte és éli tovább gondatlannak tűnő életét,  Willow végre visszajött a képbe, és így tovább...
   A sorozat mostani legizgalmasabb karaktere talán a legkevésbé kedvelt Robert király, akinek a tetteit nehezen lehet megjósolni és elég kiismerhetetlen  személy is. Bár Liam miatt gyűlölnünk kellene Robit, de ez valahogy elég nehezen jön össze, amikor ennyire barátságos, udvarias és figyelmes. Mármint néha látszik, hogy rosszban sántikál,  de annyira imádnivaló ahogyan Willowval bánik, s ez az oka annak, hogy nem lehet haragudni rá. 👰
  Olyan jó, hogy Willow most már többet szerepel hiszen az Ő jelenléte feldobja az egész történetet.
  Liam teljesen kikelt magából, szinte nem is lehet rá ismerni, persze ami vele történt az borzasztó, hiszen úgy készült,  hogy nem Ő lesz a király, majd úgy tűnt, hogy mégis Ő lesz és ezért beletanult a szerepbe, megszerezte az emberek szeretetét és sokat harcolt a családjáért is, aztán egyszer csak kihúzták a lába alól a talajt és újra csak "egy hercegnek" számított.  Én teljesen megértem amit csinál, hogy miért nyomoz hiszen egy király gyilkos uralkodó ne kerüljön a trónra, viszont a mostani eszközei borzasztóak és méltatlanok hozzá.

   Leni, Jasper, Hellena és Cyrus tökéletesen elvannak a kis világukba, a karaktereik nem mennek sehova, se előre se hátra ( kivéve Len).  Helena a kedves barátságos királyné szerepében kicsit újszerű, de minden résszel egyre jobban és jobban megkedvelem, tekintve, hogy az első két évad elején mennyire rideg és számító volt. Cyrus mégse fog meghalni és bár Ő egy fikarcnyit se lett barátságosabb vagy jobb, de lássuk be ha egy ilyen sorozatban mindenki a rosszról áttérne a jó oldalra hamar unalmassá válna. Jasper-Jasper, Őt szeretjük. S Leni az utolsó aki bár fejlődött emberileg, meg sok embernek segít, de nem igazán látom, hogy mit rakott le az asztalra. Félreértés ne legyen imádom a csajt, csak valahogy nem tűnik nagy kihívásnak az egész élete, persze neki biztos nehéz, de akkor is, soha nem kell dolgoznia munka nélkül is van pénze és beutazhatja az egész világot, anélkül érdekes az emberek számára, hogy bármi nagyot letett volna az asztalra egy-két jótékonysági eseményen kivül, és bár még mindig szeretem, de már csak nehezen lehet kapcsolódni a karakteréhez.
A sorozat összeségébe karakterileg jól indult és mindenképpen nézzetek bele azért, mert az írók érezhetően sokat dolgoztak azon, hogy egy jó történetet kapjunk és úgy tűnik, hogy összejött nekik.

Értékeld a cikket itt a 3 kocka közül kattincs az egyikre:

Megjegyzések