Oltári csajok kritika



                Azt RTL 2 újonnan indult telenovella sorozatában meglepő módon van potenciál. 

- A sorozatban az Erdész lányok életét követhetjük nyomon. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és Piros, gazdag nagynénje jóvoltából a lányok egyikére mesés hozomány vár. Ám rögtön az első epizódban olyan váratlan esemény történik, ami teljesen felforgatja az egész család életét. - port.hu

Az első epizódott 79 ezren követték nyomon, de a következő részekre a nézők száma 25 ezerre csökkent érthető okokból hiszen a sorozat elég gyengén indít, de a további epizódok jobbnak tűnnek. 

Szóval kezdjük a pozitívumokkal, mert azért akadnak.: - Először is a forgatókönyv érdekesnek és újnak tűnik, bár lehet, hogy ennek csak azaz oka, hogy én nem szoktam telenovellákat nézni. De nekem mindenesetre tetszenek a csavarok és azt hiszem ez a sorozat sok váratlan fordulatot rejthet.

  A karakterek változatosak, bár egy kicsit talán túl szélsőségesek, de ha csak ennyi gond lenne a sorozatban, akkor mindenki ezt nézné.  A történet szereplőinek személyisége láthatólag ki lett dolgozva, senki sem fekete-fehér, ami azért jó hír. Számomra Angéla és Piros karaktere lett a legérdekesebb, mondjuk az tagadhatatlan, hogy az Őket alakító színésznők játéka viszi a pálmát.

  S akkor rá is térhetünk a színészekre. A főszerepeket játszó előadók, jók, viszont egy-két mellékszereplő színészi játékával nagyon-nagy gondok vanna. Az első epizódban, konkrétan több embernél éreztem azt, hogy csak felolvassa egy lapról a szöveget. S úgy néz ki, hogy a címszereplőknek is azért el kellett jutni az ötödik epizódig, mire teljesen belejöttek a karakterükbe. 
    Szóval ha belekezdenél a sorozatba akkor én a hetedik résztől ajánlanám a kezdést.

  Ami nagyon zavart a sorozatban a felolvasós színészeken kívűl, az a stáb akik többször is a jelenetbe felejtették a mikrofont. 
   Erre nincs mentség!!!!!!

   Ebben a sorozatban is természetesen mindenki jó módban él, vagy nem tűnik gazdagnak csak eltitkoltan az.    
   Ráadásúl a város szebb részein forgattak, a valóságot kitíltva a forgatásról... :(

  Összeségében én tudom ajánlani ezt a sorozatot, egész szórakoztató és fényévekkel jobb mint a legtöbb szenny ami a tévében megy.  Ha ki akarsz kapcsolódni akkor nézz bele és menj túl az első részen, hiszen a többi rész jobb.



Kérlek az alábbi 3 kockából kattincs rá egy ikonra, köszi :)

Megjegyzések