Dalok amik motiválhatnak téged!!

  A tavasz eleje és a tél vége talán kifejezetten egy olyan időszak az évben amikor az embernek szűksége van egy kis erőre, egy kis támogatásra, motiválásra, és mivel ezt az ismerőseinktől gyakran nem kapjuk meg, így egyszerűen csak a zenéhez fordulhatunk. Az inspiráló dallamokhoz és dalszövegekhez, amik lelket öntenek belénk. 
Épp ezért, gondoltam megmutatom nektek azokat a dalokat amik engem motiválnak és bennem tartják a lelket amikor szűkségem van rá. Van egy-két ismert dal, de van néhány nagyon régi vagy abszolút ismeretlen is közöttük.

Kezdjünk rögtön egy elég ismeretlen dallal, mégpedig a The Score megállíthatatlan szerzeményével.

A következő  két szám a The Script elég jó alkotásai, amelyek ha szárnyakat nem is, de motivációt biztosan adnak.




Christina Aguilera feldolgozása Darren Criss által igazán harciasra és erőt sugárzóra sikeredett.



Az eléggé ismeretlen előadó Bea Miller száma is nagyot üt a maga nemében, ugyanis a "brand new eyes" -ban megvan minden, ami az önelfogadás és önbizalom növeléshez kell.



Desteny's Child rég elfeledett dalának erőteljes üzenetét hallgatva mi is egy erős túlélőnek érezhetjük magunkat, valakinek aki mindenre képes, aki hanvaiból Főnixként emelkedik fel.


A legendás Elton John útjába se állhat senki és semmi, mivel bármi történjék, Ő mindig állva marad és minket is az állhatatos kitartásra sarkall.


Selena Gomez régen hallott dala is arra buzdít minket, hogy lássuk meg magunkban a szépséget és az erőt, nem számít, hogy ki mit mond vagy gondol rólunk.


A OneRepublic létet imádó dala még abba is vissza hozhatja az életerőt és élet szeretét, akiben már régen elveszett minden remény egy jobb életre. Ha más nem is ez a varázslatos élet-ittas melódia biztosan segít majd.


Katy Perrie felemelkedésről szóló dala is biztosan motiválóan hathat azokra, akik úgy érzik kicsúszik a lábuk alól a talaj és ahelyett, hogy a mélybe zuhannának inkább egy ejtőernyő segítségével repülni van kedvük.

Shawn Mendest nem hiába hagytam a végére, Ő ugyanis sohasem írt olyan dalokat, amiknek a hallgatási élménye minden pillanatban a magasba emel, de mégis olyan hangja van a srácnak és olyan szívvel énekel, hogy néha amikor meghallom a hangját egy-két dalban máris erősebbnek és kitartóbbnak érzem magam. Mintha ezek a dalok lélektől lélekig szólnának.
Ezeket a dalokat egyszer mindenképpen hallgasd meg, de ha most úgy érzed, hogy nincs itt az ideje akkor majd inkább máskor adj a fiú hangjának egy esélyt.



Megjegyzések