Shadowhunters 3. évad kritika

  Visszatért a Freeform sokak által imádott sorozata az Árnyvadászok immáron a 3. évaddal. Számomra még mindig érthetetlen, hogy a sorozat, hogy maradt fent ilyen sokáig, de lássuk be az emberek imádják a vámpíros, hősös, tündéres, varázslós, tini szerelmes sztorikat ráadásul mind ezt a sorozat egyben tartalmazza, szóval végül is megértem, hogy miért ütötték meg a főnyereményt a készítők.



A történet Clary valódi Shadowhunter-ré avatásán veszi fel a fonalat, ahol mindenki összegyűlt, hogy megünnepeljék Claryt amiért legyőzte Valentine-t...  jó igazából nem Ő győzte le az apját, hanem egy angyal, de időközben anno meghalt Jace is és ezért Clary megkérte az isteni teremtményt, hogy élessze újjá a fiúját, ezt az angyal meg is tette.    
Na, de itt jön a csavar, ugyanis senkinek nem lenne szabad semmit kívánni az angyaltól, de Clary mégis kért valamit, ezzel egyszerre megmentette Jacet és eltörölte a földszínéről az apját. Szóval összeségében csak jót tett, de ha ezt az egészet valaki megtudja akkor Claryt örökre bezárják a dutyiba. Szóval nekem ezek után ne mondja senki, hogy az Árvadászokba  van logika!!!!!! 
Hé, valaki megmentette a napot és a világot, de megszegett egy törvényt szóval bűnhődjön csak 😡, vagy mi?????


Na mindegy folytassuk, Jacet a halál után rémálmok gyötrik és a személyisége elkezd teljesen átformálódni és mos már a legnagyobb félelme az, hogy ártani fog Clarynek. DE MOST KOMOLYAN, nem lehetett volna ezt a kettő végre kicsit békén hagyni, nyugalomban, békességben, szerelemben, ha már a két színész között olyan rossz a kémia, hogy még azt is alig hiszem el, hogy kedvelik egymást, nem, hogy egy ilyen szerelmi drámát jól elvigyenek a hátukon.


Clary karaktere nem  tűnik úgy, hogy sokat változott volna, barátságos, szerethető, de buta. S szerintem valamiért csapnivalóan van előadva, biztos vagyok benne, hogy Katherinet csak azért választották a szerepre, mert úgy néz ki, mint Clary a könyvből, de nem azért, mert ezt a szerepet olyan jól eltudja játszani. Valahogy itt nem hiszem el neki amit mond, tesz, csinál, de egyébként a színésznőt láttam már más filmben és ott nagy jó volt szóval csak itt nem jön össze neki.


Izzy és Simon kifejezetten hiányozott, ők ketten még mindig nagy szerethető és barátságos karakterek és bár még nem volt közös jelenetük, de nagyon várom, hogy legyen, mert a két színész között nagy jó a kémia. Őszintén várom, hogy ez a két karakter egymásra találjon huzamosabb ideig.


  Összességében a sorozat hozza az eddigi szintjét, de biztosan nem fogja túl szárnyalni önmagát, viszont aki eddig szerette az ez után is szeretni fogja ezt a sorozatot. Nagy csavarokra nem kell számítani, de van egy-két szerethető karakter ami legalább pozitív.


Megjegyzések