A divat analfabéták csapata!! 🐠🐦👡👢

Ikea, Ikea szép szerelmem, gyer haza, ne félj, van házam, 
s bútor is ott vár az Ikeában...

De most komolyan ennél jobb ingyen reklámot keresve sem találhattak, volna.
 Minden, ott van ami egy pasinak kell, kevés ruha és nagy mell.Ki emlékszik a Galambos hölgyre a Reszkessetek betörőkből? Nos, hát ha te nem is Kyoto Ohata biztosan nem felejette el a magányos hölgyet, sőt, még az egyik cipőjét is Ő inspirálta.  


A kővetkező hölgy, talán valamilyen hóbortos királyi divatot követ, vagy csak egyszerűen szeret jógázni és fején akarta magával vinni a jóga szőnyeget, de aki látta az nem felejtette el.Szőrme itt, szőrme ott, én itt nem maradok, egy másik székhez átbaktatok.


Tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez esetleg egy nagyon elrontott síléc akart lenni, vagy esetleg nyárs, de látványos az nem is vitás.


Britney Spirset kérjük a vonalhoz... Britnes a legnagyobb rajongód keres, hozott neked dísztárcsát ajándékba... A pizzás cicagatyás pasas?? Igen azaz... XOXO💋💋Nem tudja, hogy mit válasszon??? Egyben kettő mehet?? Nadrág pulcsi lehet???


Bosszúállók figyelem!! Be mutatjuk a valódi macska nőt!!!!


Nem, nem, nem erre nincs magyarázatom, ha neked van ötleted, a komment szekcióba vésd be az elméleted!!📝😀Kreatívitás: ötös. Újrahasznosítási szándék: ötös✴. Kivitelezés: hármas alá alá alá...


?🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐟? 


Ez a srác, vagy előre látó volt, vagy csak holt részeg, 
de én a másodikra tippelek. S eljött az utolsó - eme fantasztikus kalap, ami talán a rendőrök, és útépítők örök kedvence marad, de azért minden darab a boltok polcain marad.

Megjegyzések