A 10 legnépszerübb Halloween kosztüm idén

A Halloween nem lenne igazán ilyesztő vagy éppen csodálatos jelmezek nélkül. Természetesen az egyedi kosztümök a legmenőbbek, de mivel sokaknak nincs ideje varrni egy kosztümöt ezért inkább veszenek egyet. A buliti adatok alapján az alábbi kosztümöket vették a leggyakrabban.
Kiváncsi vagy rájuk?



Az Az című film nagy sikere után, talán az első helyen senki sem fog meglepődni, de azert ha valaki nem jött volna még rá, a gyilkos bohóc lett a nyertes.
Ezt a jelmezt 14.000 ft-ért árulták

A tavalyi Harley Quinn mánia után, most egy szuperhős nő lépett a színre Wonder Woman személyében. A nyár sikerfilmjének tiszta szívű Diannája sokak szívét elrabolta, így nem meglepő, hogy a lányok ha csak egy napra is, de az Ő bőrébe akartak/akarnak bújni.
A jelmez ára 15.000 forintot kostál

Az igazat megvalva nem tudom miért a rózsaszín nyuszi lett a 3. legkelendőbb jelmez, de az biztos, hogy cuki, meg egy kicsit ciki.
13.000 ft volt az USA-ban

Most következik az én egyik személyes kedvencem Eleven(11) a Stranger Things-ból, az Ő jelmeze is elég népszerű lett érthető okokból.  Időközben felmerült bennem a kérdés, hogy a jelmezhez vajon mű vér is társul?
17.000 Ft

Most következzen az örült tudósok gyöngyének Ricknek a ruhája. A számomra ismeretlen animációs sorozat eddig 3 évadot élt meg és idén decenberben kezdték el a sorozatot magyar nyelven is sugározni a Tv-ben. Bár a sorozatról nem tudok többet mondani a jelmez határozottan őrülten néz ki.

10.000Ft

Agyasunk után egy szumó birkózó következik, aki valamiért lila színben ponpázik.
9.000 Ft

Az egész testet elfedő jelmez után jöhet egy kicsit lezserebb darab. A nyáron mozikba került Baywatch által inspirált ruhába biztosan fázni fogsz, de legalább csinosan fagysz majd meg.
10.000 Ft a csábitó és egyben vérfagyasztó ruha ára.

El is érketünk az idei év első számú Disney hercegnőjéhez Bellához. Ehhez a kosztümhöz nem is kellenek szavak, elvégre, ki ne akarnak Emma Watson bőrébe bújni egy napra?
12.000 Ft, de sajnos herceget nem adnak mellé

S most jöjjön a Trónok harca két legnagyobb sztárjának a jelmeze Daenerys Targaryen-nek( 21.000Ft) és Jon Snow-nak (32.000 Ft)
          
                 
                                            

Neked melyik a kedvenced?






Megjegyzések

  1. Daenerys-nek én is beöltöznék szívesen *-* :D amúgy igen, Penny Wise abszolút első most a mezőnyben, nem is meglepő, de minden évben van valami slágerkosztüm... :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése