Ezt biztos nem tudtad Shawn Mendesről!

Shawn  Ghánai Shiaban finanszírozta egy iskola megépítését. Bár tagadhatatlan, hogy a hír nem új, az esetről mégis kevesen tudnak.


         Shawn 2015. októberében jelentette be, hogy csatlakozik a pencilsofpromise néven futó karitatív jótékonysági szervezethez. A 2009-óta létező szervezet szegény országok rászoruló gyerekei számára épít iskolákat. Eddig 429 iskolát sikerült felhúzniuk a gyerekek legnagyobb örömére.
     
        Mendes csatlakozásakor hűséges rajongói segítségét is kérte, hogy segítsenek össze gyűjteni $ 25,000  azaz körübelül 660.000 ft-ot a BuildaSchoolWhitShawn projekt keretein belül.  A pénz, limitált példány számban megjelent termékek árubabocsájtásával jött össze.
      A pénzt két hét alatt kellett volna összegyűjteni, de 7 nap lefogása alatt majdnem a kétszerese jött össze az eredeti összegnek így hamarabb leállították a gyűjtést.  $ 25,000 HELYETT $ 41,000-t tudtak a Pencilofpromise számlájára küldeni, az iskola megépítésére.
     Shawn 18. születésnapján  a PencilofPromise bejelentette, hogy az énekes által építettetett iskola megnyitja kapuit.   Az intézmény rengeteg gyereknek fogja megadni az esélyt egy boldogabb élhetőbb jövő felé.


Ha érdekel a jótékonykodás mindenképpen nézz jobban utána a szervezetnek, ugyanis egy fantasztikus célért küzdenek.

S ha van időd nézd meg a többi cikket is az oldalon. :)

Megjegyzések