Oscarra pályázik a Wonder Woman


   A Június elején megjelent nagy sikerű szuperhős film a Wonder Woman a legnívosabb filmes díjra hajt az Oscarra. A világhírű díj megszerzése érdekében a Warner Bros. mindent lépést meg fog tenni.



A Csodanőt a legjobb film és legjobb rendezés kategóriákba akarják jelöltetni. Gal Gadot és Chrise Pine főszereplésével készült, eszméletlenül sikeres szuperhős film már több mint 389 millió dollárt   (101 milliárd forint) hozott a készítőknek és ez a szám valószínűleg csak nőni fog, a film egyébként 149 millió dollárba került, szóval minden szempontból sikeresnek mondható.
   A Warner Bros. őssztől új kampányba kezd Diana hercegnő átalakulásáról szóló film Oscarra díjra jelölése érdekében. A kampányba bizonyára milliókat fognak őlni, a főszereplőket újabb körutakra fogják inditani, hogy reklámozzák a filmet.  S hamár a itt tartunk bezséljünk pár szót a fantasztikus és inspiráló karaktereket életrekeltő emberekről. Gal Gadotnak határozottan a Wonder Womannek köszönheti ismertségét, bár már a Halálos iram sorozat rajongóinak talán ismert lehetet a neve, viszont Chrise Pine  egy bejáratott színész, aki már nagybb sikereket tudhat a háta mögött, ámbár a színészek Oscarra jelöltetéséért minden bizonnyal nem fog küzdeni a cég.


A film már megdöntötte a legnagyobb bevételű nő által rendezett film rekordját, szóval ha az Oscar nem jönne össze Patty Jenkinsnek , akkor sem kell szomorkodnia, hiszen bizinyára munkája nagy hatásat gyakorolt nézőire, persze csak jó értelemben.




A Wonder Woman kétségtelenül egy kiemelkedően jó alkotás lett, ami a nőket élteti a férfiak elnyomása nélkül, és bár a történet dicséretes lett az Oscar nem szereti a szuperhős filmeket, szóval bár nagy lelkesedéssel, de nem sok eséllyel indul a jelölésért illetve a díjakért.
Én azér szurkolok a filmnek. És te?






Megjegyzések